Blogg 2018

Blogg 2017

Blogg 2016

Blogg 2015

Blogg 2014

Blogg 2013

Blogg 2012

Blogg 2011

Blogg 2010

Blogg 2009

Blogg 2008

2010-12-15
Hurricane Dieser (e. Swerre & u. Extra) har testats PLL-CLEAR. Hurricane Elektra (e. Chess & u. Ratty) har testats PLL-CLEAR. Alltså helt friska gener på båda :)

2010-12-14
Ja här har har det hänt en del sen sist... I korta drag: utställningen som var i Stockholm i september var bara Ratty & Chess med på. Hurricane Nova har precis löpt och hon är inte parad. För tillfället finns inte nästa kull planerad! Återkommer om information när jag bestämt mig. Har fått rapport från Hurricane Valkyrias (Extra & Swerre dotter) husse att det skjutits 1 räv och 4 grävlingar för henne! Hurricane Zeus (Chess & Ratty son) husse har meddelat att Zeus sprängde sin första räv för ca 1 månad sen! Bilder kommer :) Jättetrevligt med små rapporter för att se hur det går för hundarna. Får passa på att gratta matte och husse till Hurricane Diesers höftresultat!

2010-09-08
Här är jakten igång. Det har skjutits bl a grävling både för Chess & Ratty. Extra löper nu, ingen planerad kull på henne i dagsläget. Har haft besök av Anna (Jacktales Kennel). Trevligt men kort besök :) De skulle vidare ner till Landskrona för att jaga och jag tror nog att det blev lite jaktlycka där nere :)

2010-08-22
Hurricane Ardbeg "Disse" har övergått i fodervärdens ägo.

2010-06-29
Zeus har flyttat till ett jakthem som vi önskade. Han kommer att ha två schillerstövare som hundkompisar. Vi önskar Zeus med husse & matte stort lycka till :)

2010-06-21
Helgen har varit mycket lyckad! Allt vi ställde hundarna i fick vi dem placerade :) Roligast är väl ändå att våra egna uppfödningar blev BIS 1:a & 2:a Valp på söndagen med Hurricane Elektra som 1:a och Hurricane Zeus som 2:a. Vår Ratty fick vandringspriset i Working i form av en spade även i år, det är vi glada för så nu hänger den på spiken igen! Övriga resultat se utställningsidan >> GRATTIS alla Ni andra som kammade hem rosetter!

2010-06-14
Här planeras som bäst för tvådagars-utställningen i Östanå i helgen. Hoppas att vi ses där :)

2010-05-16
Igår var vi på utställning i Stockaryd. En trevlig dag med många hundar och soligt väder. Vi hade med oss Swerre, Extra, Ratty, Chess och Joppe. Alla placerade sig, se utställningsresultat >> Vill passa på att säga stort GRATTIS till Marcus och Rebecka som ställde sin Hurricane Dieser för första gången i öppen klass och kammade hem vinsten i stor konkurrans. Grattis Ni andra som fick med rosetter hem :)

2010-05-05
Häromdagen hade jag fikabesök av Britta (Änglas kennel) & Gusten och Jill (Foxhunter kennel) & Ester. Ester (syster till Extra & dotter till Ratty) bor ända uppe i Malå. De hade vägarna förbi så de stannade till här. Mycket trevligt! Har varit och hälsat på Kennel Bixit och kollat på valpar som vår Bazooka är pappa till. Mycket fina och trevliga valpar. Kolla gärna in på Kennel Bixit, finns bland våra länkar... Här kommer bilder på några av valparna.

Bazzes valpar Bazzes valpar

2010-05-05
Förra måndagen flyttade Apollon till sitt nya hem i Karlskoga. Så nu är det bara Zeus kvar här hemma. Vill tacka för alla mail och bilder med rapporter om de små i sina nya hem. Uppskattas väldigt mycket :) Har varit hos vetrinären och DNA-testat (PLL) Joppe & Chess och idag kom resultaten. Deras resultat ses på deras egna sidor.

2010-04-25
Eros flyttade till Göteborg i tisdags. Tack till Eros matte & husse för den söta blomman! Hero och Helios har flyttat nu i helgen. Hero till Örebro och Helios till Göteborg.

2010-04-19
I lördags flyttade Orion till sitt nya hem.

2010-04-15
Igår var jag och ögonlyste Joppe, Bazooka och Chess. Resultaten ser Ni på deras egna sidor.

2010-04-11
Valparna är bestiktade, vaccinerade och chippade :) Poseidon har flyttat till Kalmar, hans nya namn är Spike. Elektra har flyttat till Bredaryd (har samma matte & husse som Hurricane Dieser), hon kommer heta Elda. Nya hem letar vi till: Apollon, Orion & Eros. Mer info och bilder se valpar >>.

2010-03-29
I helgen har vi varit i Timrå på utställning. Vi åkte dit redan på fredagen och bodde i stuga ihop med Monica, Jonas, Therese och Becka. Utställningsdagen blev minst sagt lyckad, hade med 4 hundar och samtliga placerade sig. Se utställningsresultat >>. Vill passa på att gratulera Hurricane Dieser med matte, som ännu en gång blev BIS Unghund och Titti blev BIS 2.a. Titti har nu flyttat hem till Monica och Jonas. Idag har jag fotat valpar. Tack Bea för hjälpen! Imorgon är det dax för besiktning, chippning och vaccination för de små.

2010-03-06
Valparna har nu hunnit bli 4 veckor. De är avmaskade enligt schema. Klorna är klippta och det tyckte de olika om... Valparna är ett riktigt piggt gäng!! Har varit och vaccinerat och denna gång var det Bazze & Extras tur att få sin årliga vaccination.

2010-02-21
Igår var vi på utställning i Boxholm anordnad av JRTC of Sweden. Vi hade med oss Nova, Extra, Chess & Swerre. Beatrice (Joppes fodervärd) var med och då givetvis också Joppe. Alla hundarna placerade sig :) se utställningsresultat >>

2010-02-18
Valparna har nu öppnat ögonen :) En av hanarna ligger fortfarande efter med vikten, men han är bland de piggaste och röjer runt i valplådan. Vi ska spara en hane ur denna kombination men vi har ännu inte bestämt vilken. Till helgen är det utställning i Boxholm. Vi ska dit och tar väl "bara" med oss 4 stycken denna gång.

Hurricane valpar 2010
Från vänster: Hero, Elektra, Helios, Orion, Zeus, Eros, Poseidon, Apollon

2010-02-06
Valparna växer en hel del och en del mindre...Två av valparna tappade lite i vikt men idag har de vänt uppåt om än lite. Extra har även hon gått in i löp. Hon ska inte paras denna gång utan vid nästa löp. Hane till henne är redan bestämd se under avel/valpar. Här kommer några bilder på de små i hög.

Rattys valpar Rattys valpar

Rattys valpar

2010-02-04
GRATTIS till Swerre & Extra kullen som idag fyller 1 år!!

2010-02-03
Äntligen är de här 7 hanar & 1 tik. Den första tittade ut 01.13 och den sista 05.03. Mer info om var och en av valparna kommer...

2010-01-31
Titti har börjat löpa.

2010-01-29
I helgen som gick har vi haft jakthelg och det har varit mycket trevligt!!!! För övrigt så har det skjutits några vildsvin sen jag bloggade sist. Idag har Gary (som är på besök från England) varit med min far och Jörgen och jagat räv med stövare och det blev 1 stor fin räv :) Ratty är som en bomb och här kommer en bild på den dräktiga i valplådan.

Ratty

2010-01-07
Idag har jag varit och ultraljudat Ratty och i magen låg ett gäng valpar :) Valpningen beräknas ske runt den 5 februari. Mer info kommer...

2010-01-03
Titti kommer flytta tillbaka till sin gammelmatte (Monica) på Tenacious Kennel i slutet på mars. Jakt är det i vanlig ordning... Det har skjutits vildsvin och rådjur de sista dagarna. På torsdag åker jag och ultraljudar Ratty. Tar även med mig Nova och Joppe som ska få sin årliga vaccination. Vi har fått rapport från Hurricane Galars husse att han utvecklas väl och det har även skjutits vilt för honom :) Fortsatt jaktlycka önskar vi Galar med husse!